Как изстреляхме продажбите и достигнахме 8.9х ROAS за 6 месеца.

Apparel and Fashion

ROAS

1000%

CPA

28% надолу

ПРОДАЖБИ

32% повече

CPM

15% надолу

Facebook Ads

Facebook Ads

Facebook Ads

С екип от 50 служители, продуктова гама, обхващаща повече от 5000 различни продукта, нашият клиент се превърна в един от най-големите онлайн магазини за обувки и планинска екипировка в България.

 

Нашата цел беше  – да намалим цената на CPA, като същевременно увеличим бюджета и направим разпознаваемостта на бранда по-голяма. Наистина амбициозно, но приехме предизвикателството пред нас.

 

Предизвикателството, пред което бяхме изправени, беше, че техният пряк конкурент има много по-голяма финансова мощ, разчитайки на телевизионни реклами, офлайн реклама и традиционен маркетинг.

ЗАЩО НИ ИЗБРАХА?

Клиентът видя в нас партньор, който може да му помогне да постигне желаните резултати, които ще направят бизнеса му устойчив. В продължение на няколко месеца той следеше нашите кампании и поддържахме постоянна кореспонденция, като го съветвахме как да подобри ефективността на техните кампании, а след това поехме контрол и над рекламните акаунти.

1stories

ЦЕЛИ

  • Резултати/растеж
  • Поръчки дошли директно през рекламите
  • Имплементиране на стратегия в няколко рекламни канала
  • Автоматизация с динамичен ремаркетинг

КАКВО НАПРАВИХМЕ

Мисията ни беше да трансформира текущата стратегия и да имплементираме различни автоматизации, използвайки нашия собствен софтуер за следене и дистрибутиране на конверсиите.

ИЗБРАХМЕ ПРАВИЛНИЯ КАНАЛ

Нашият приоритет беше да изградим правилните процеси и дългосрочна рекламна стратегия, която е от решаващо значение за всеки бизнес. Решихме да спрем използването на някои от каналите с ниска ефективност, които са били използвани досега. Фокусирането върху правилните канали би позволило на бизнеса да се разрасне още повече, без да се засяга месечният оборот от канали с по-ниска ефективност.

ВРЕМЕВА ЛИНИЯ

ПЪТЯТ НА УСПЕХА, КОЙТО ИЗВЪРВЯХМЕ ЗАЕДНО

I am very happy about our partnership with Digital on Demand. The team is super dedicated and feels like an extension of our team. After working together for just one year, we really developed and improved our paid social and we are seeing great results!

Bas Van Der Vorst

CEO AND FOUNDER

Back to top: