НАШАТА ИСТОРИЯ

Ние сме екип от хора, които разчитат на професионален опит, иновативни идеи, креативност и стратегии. Взаимно използваме талантите и силните си страни. По този начин намираме решения на най-сложните предизвикателства и предоставяме практична и въздействаща дигитална маркетингова стратегия на нашите клиенти.
  • 2021

    Digital On Demand беше основана от Ивайло Тодоров, бивш главен маркетинг директор на RCD TRADE с над 10 години опит в дигиталния маркетинг и несравнимо разбиране на алгоритмите на социалните мрежи. Ивайло и страстта му към дигиталния маркетинг, създаде агенция с уникален подход, която има за цел да държи брандовете в челните позиции на това което е възможно. Ивайло през годините е доказал професионализма си като е печелил награда за “Най-добър млад дигитален маркетолог в България” в категория платена реклама, участвал е в TEDх, и е бил гост лектор на многобройни събития по дигитален маркетинг.

  • 2023

    Digital On Demand пусна първия си продукт Tribe.bg . Tribe е иновативна Q&A маркетинг платформа за взаимообучение на маркетолози, студенти и собственици на бизнес. В Tribe.bg потребителите се свързват, за да получават и предлагат помощ, да задават въпроси относно техните рекламни кампании, стратегии и възможни проблеми. Освен това, платформата вдъхновява студентите да станат членове на общност, където могат да сътрудничат с експерти и собственици на бизнес.

НАШИЯТ ЕКИП

Запознайте се с нашия екип от маркетолози, които споделят страстта си към дигиталната реклама…

Ивайло Тодоров

Co-Founder & Marketing Director

Ирина Трифонова

Commercial Director

Естела Игнатова

Finance Manager

Надежда Николаева

Paid Social Executive

Елена Матева

Client Success Executive

Виолета Тенева

Senior Graphic Designer

Надежда Крумова

Client Success Associate

“Сами можем да направим толкова малко, но заедно можем да направим толкова много.”

Мария-Магдалена Коджаева

CRO

Станислав Ирманов

Junior Graphic Designer

Петя Вескова

Client Success Intern

“Силата на отбора е всеки отделен член. Силата на всеки член е отборът”

Рекламата се измести от добро таргетиране и красиви банери към…

В света ни се случва неоспорима промяна. Силата на доброто таргетиване и рекламни послания се изместват от технологиите и потребителското поведение. Днес повече отвсякога потребители имат властта сами да избират какво да видят и къде да насочат вниманието си. 

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КОЛЕГИ?

Digital On Demand е общност от млади хора, които обичат да анализират потребителите. Работейки тук, натрупах безценен опит с бизнеси по цел свят. Колегите ми са страхотни! Горда съм, че част от екипа и това което постигаме заедно!

Виолета Тенева

Graphic Design Executive

Digital On Demand е мястото, което наричам дом. Това е място, на което се чувствам в безопасност да прекрача границите си и да изляза от зоната си на комфорт. Освен това е място пълно с прекрасни хора и приятели за цял живот.

Ирина Трифонова

Commercial Director

създаваме реклами които могат да скалират бизнеса ти на ново ниво!

1 М лв.
Изхарчен бюджет
1 М лв.
Продажби
20 +
Клиенти
3 +
Държави
Back to top: